Menü

Kis Szent Teréz Gitáros Zenekar

„a zene a lélek beszéde Istenhez” Agnes Güntner

Gitáros, énekes közösségünk Kis Szent Teréz oltalmába ajánlva alakult meg. Kezdetekkor lelkipásztori kérésre hittanos nagylányokkal készültünk pár kis énekkel és szolgáltunk is egy-egy szentmisén. Az évek során felnőtt közösséggé váltunk, erős vágy élt bennünk arra, hogy a zenével, énekkel, közösségben és egységben dicsérjük Istent. Havi rendszerességgel igyekszünk széppé tenni a szentmisét vagy igeliturgiát, erre heti két alkalommal készülünk. Arra törekszünk, hogy szolgálatunk középpontjában ne mi magunk, hanem Jézus legyen, valóban imádkozzunk és ezzel mások is és mi magunk is közelebb lehessünk hozzá.
Közösségünk az énekes szolgálatokon egyházi könnyűzenét játszik. Szeretettel várjuk kórusunkba az új tagokat is! Ha tudsz egy kicsit kottát olvasni és szeretsz énekelni, vagy esetleg hangszeren is játszol és azt kamatoztatnád Isten dicsőségére, akkor neked is a közösségünkben van a helyed!

A próbák minden kedden 17:30-20.30-ig és szombaton 8.00-11.00-ig – rövid teaszünettel egybekötve, jó hangulatban telnek. 😉

Agnes Günther német írónő gyönyörűen megfogalmazza, hogy „a zene a lélek beszéde Istenhez”. Mi meg tudjuk, hogy bármit is teszünk, minden dicsőség az Övé.

Horváth Zsuzsanna
csoportvezető