Menü

2019. március 30. | 19:04

Hírek, liturgikus rend – 2019. március 31.

Nagyböjt 4. vasárnapja

Hírek

Vasárnap óraállítás lesz, ne felejtsük óráinkat egy órával előre hajtani.

Kedden 16.30 órakor a Mária-kör találkozik a plébánián.

Következő vasárnap a Szentföld javára lesz gyűjtés.

A Szent József a Szűzanyához megy nagyböjti gyalogos zarándoklatra hívjuk önöket április 13-án, szombaton. Indulás délelőtt 8.30 órakor a Szent József templom elől, imádkozás, éneklés és beszélgetés útközben Homokkomáromig, megérkezve a templomba, közös rózsafüzért imádkozunk, majd busszal jövünk vissza Nagykanizsára. Ételt, italt, túracipőt és esőkabátot mindenki hozzon magával.

Április 18-án Nagycsütörtökön katolikus napközit tartunk elsősorban az elsőáldozásra készülő gyermekeknek, délelőtt 8-tól 12 óráig a plébánián. A részvételhez jelentkezni kell a hitoktatóknál, Víghné Kelemen Máriánál vagy Gyenes Editnél.

Húsvéti szentgyónásunkat ne mulasszuk el. Plébániánk Facebook-oldalán megosztottunk egy képet, amely a bűnbocsánat szertartását ismerteti. Keressék bátran.

Akik még nem rendezték egyházközségi hozzájárulásukat, megtehetik személyesen a plébánia hivatalban nyitvatartási idő alatt, postai csekken, vagy banki átutalással is. Kérjük, különösen figyeljenek arra, ha csekken vagy banki átutalással fizetnek, a befizető személy pontos nevén és pontos lakcímén kívül fel kell tüntetni a közlemény rovatba a tényt, hogy egyházközségi hozzájárulás, és az évet, amelyre a befizetést teszik. Ha egy lakcímen több személy nevére is fizetnek (pl. családtagok részére), úgy azok nevét is fel kell tüntetni a közlemény rovatba, mivel alapvetően lakcím alapján tartjuk nyilván a befizetéseket. Hiányzó adatok esetén nem tudjuk garantálni, hogy naprakész számítógépes rendszerünk jóváírja a befizetésüket. További információkat találnak erről honlapunkon.

Liturgikus rend

Március 31., vasárnap – Nagyböjt 4. vasárnapja

8 óra, szentmise (Palin)*
10 óra, szentmise: Élő és † családtagokért
18 óra, szentmise: † Mihály

Április 1., hétfő – köznap

18 óra, szentmise: Élő Julianna és István

Április 2., kedd – köznap

7.30 óra, szentmise: † családtagok
9 óra, szentmise (Palin)*

Április 3., szerda – köznap

7.30 óra, szentmise: Segítő Szűzanya tiszteletére

Április 4., csütörtök – köznap

Nincs szentmise

Április 5., péntek – köznap

17.30 óra, keresztúti ájtatosság
18 óra
, szentmise: † Tibor édesapa

Április 6., szombat – köznap

18 óra, szentmise: † József

Április 7., vasárnap – Nagyböjt 5. vasárnapja

8 óra, szentmise (Palin)*
10 óra, szentmise: † Ferenc
18 óra, szentmise: † Béla

*A palini miseszándékok internetes hirdetéseinkben nem jelennek meg, azokról személyesen a palini templom sekrestyéjében kaphat információt.