Menü

Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az esemény elmúlt.

Máriabesnyői Mladifest

2018.06.08. | 16:00 - 2018.06.10. | 13:00

Máriabesnyői Mladifest

Mladifest: a szezon legmenőbb keresztény fesztiválja 2018. június 8- 10. | Máriabesnyő (Gödöllő)

Ha elmúltál 16, de még nem töltötted be a 35-öt, akkor gyere el a Mladifestre és hagyd, hogy Isten téged is átöleljen és felnyissa a szemed a világ csodáira.

A fesztivál mottója: „Minden lehetséges annak, aki hisz” (Mk, 9,23) Mutassuk meg, hogyan hisznek, szeretnek és buliznak a tornacipős szentek.

Jelentkezés: http://mladifest.hu/fesztival/
Kérdésed van? Írj nekünk: program@mladifest.h

A Máriabesnyői Mladifest elhozza a Medjugorjei Ifjúsági Találkozó hangulatát és programját a magyar hívő és útkereső fiatalokhoz.
Barátságos légkörben, szívet melengető zenékkel és tanúságtételekkel, közös imádsággal mélyülhetünk el Isten szeretetében és kegyelmében.
A boldog elcsendesülés mellett a megnyugvást keresők, és a lelki újjászületésre vágyók is választ kaphatnak, a lelki üresség megtelik szeretettel, a szív kegyelemmel, a lélek pedig megkönnyebbül.
A fesztivál hangulathoz a dicsőítő zene és tánc is hozzájárul, a létrejövő szeretetközösségben felszabadulunk, a kiáradó kegyelem elfogadóvá és nyitottá tesz, így találkozhatunk az élő Istennel.
Az útkeresőknek meghatározó élményt jelentenek a résztvevő mosolygós papok és apácák, akik a közbenjárás és szabadítás mellett bepillantás engednek Istenélményeikbe.
A gyónás és szentségimádás új értelmet kap, hitünk parazsából tüzet lobbant.
Isten is jelen lesz a rendezvényen, az oltáriszentségben láthatóvá válik, eljön, hogy reményt adjon, hogy felébresszen, hogy megölelhessen, megszabadítson a félelmeinktől.
A megtapasztalható összefogás, bűnbánat, önzetlen szeretet, nevetés és isteni elfogadás felemelnek minket és önazonossá tesznek.
A programra várjuk a katolikus fiatalokat és fiatal felnőtteket. Elsődlegesen 15-35 éves korosztályt.
Másodlagosan várjuk az ebbe a korcsoportba tartozó keresztényeket és azokat, akik útkeresők és kapaszkodót keresnek, szeretetlenségben szenvednek, hallottak már a kereszténységről, talán meg is vannak keresztelve, de élő hitük nincsen.
Nekik szeretnénk megmutatni és velük együtt megélni, hogy Isten és csodák léteznek! 🙂
Az 1. Máriabesnyői Mladifest mottója:
„Minden lehetséges annak, aki hisz”
(Mk, 9,23)
További információk, programleírás, MÁV kedvezménnyel kapcsolatos tudnivalókért kövess minket Facebookon “Máriabesnyői Mladifest”.
A Máriabesnyői Mladifesten az Ég és a Föld összeér.

Részletek

Kezdés:
2018.06.08. | 16:00
Vége:
2018.06.10. | 13:00

Szervező

Cenacolo, a Tudatos Életért Hittel, Sporttal, Kreativitással Alapítvány
View Szervező Website

Helyszín

Máriabesnyői Nagyboldogasszony Bazilika
Kapucinusok tere 1.
Gödöllő-Máriabesnyő, Pest 2100
+ Google Térkép
Telefon:
+36 28 414 425
View Helyszín Website