Menü
RssFacebook

Imádság Háza

Jézus hív, Jézus szólít…

Mindnyájan Isten imádóinak vagyunk meghívva, hogy egy szívtől-szívig kapcsolatunk legyen Jézussal.

Az Imádság háza mozgalom egyre jobban terjed világszerte és Magyarországon is. Három nagy területre összpontosít: a Szemlélődés,Dicsőítés és Közbenjárás.
Minden keresztényt hívunk, hogy új szenvedéllyel forduljunk Isten felé, hogy lássuk városunk, Nagykanizsa, nemzetünk és az egész világ ébredését.
Az Imádság háza egy hely, ahol együtt imádjuk és dicsőítjük a Mennyei Atyát, ahogy azt Dávid király is tette.
“Énekeljetek neki új éneket, szépen zengjen hangszereitek” (Zsolt 33,3)
Erre hívott minket is a Lélek, hogy minden hónap második szombatján 8.30-tól 10.30-ig kialakítsunk egy Élő kapcsolatot Istennel. A dicsőítés és imádkozás egy őszinte odafordulás Istenhez, aki mindig megmutatja a kivezető utat, bárhol is vagyunk, hisz Istennél semmi sem lehetetlen!
Az imaszobában, Szent József Plébánia földszinti hittantermében folyó dicsőítés kétórás szakaszában zenés dicsőítés keveredik az imával, egymást váltja a dicsőítő ének, nyelvének, nyelvima, majd ima az Igével, közbenjárás.
Isten dicsőségére fókuszál és olyan légkört teremt, ami megkönnyíti, hogy elmerüljünk az Ő jelenlétében, elmélyüljünk és elmélkedjünk az Írásokon.
Közösségünk minden hónap utolsó szombatján csatlakozunk a Kaposvári Imádság Háza lelki napjaihoz, hogy feltöltődjünk Isten csendes jelenlétében.

Aki szeretne kapcsolódni, megteheti a helyszínen (minden hónap második szombat, délelőtt: 8.30-tól, Szent József Plébánia hittantermében, Nagykanizsa, Ady Endre u. 15.)
Érdeklődni: Riba Mónika nagykanizsai Imádság Háza koordinátoránál: +36 20 9412-224