Menü

Események betöltése

« Összes Események

Egyházközségi kirándulás Kecskemétre

április 24.

10000 Forint

Kirándulásra hívjuk a híveket Kecskemétre, április 24-én, pénteken, ahol a város szépségeivel, nevezetességeivel ismerkedünk meg.

Részletek:

2020. április 24-én, pénteken 6 órakor indulunk a Szent József térről autóbusszal. Rövid pihenővel, autósztrádán, Budapesten keresztül, 11 óra körül érkezünk Kecskemétre.
– A Nagytemplomba vezet első utunk, hálaadásul. ( Titulusa: Urunk mennybemenetele, a Kalocsa-Kecskeméti főegyházmegye társszékesegyháza, a város és a Kiskunság legnagyobb temploma.)
– Délben, utolsó csoportként a Zwack Kecskeméti Pálinka Manufaktúrába látogatunk, ahol megnézzük a kiállítást, a régi főzdét, az erjesztő tartályokat, a lepárlót, a hatalmas pincét stb. Bemutatják a sok italfélét, s kóstolásra vendégek vagyunk. Vásárolni is lehet a sokféle italból a mintaboltban.
Max. 14 órakor indulunk tovább.
– Kecskemét történelmi főterén folytatjuk sétánkat, itt helyezkednek el a város, rendkívül szép, építészeti remekművei. Ezekről idegenvezetőnk mesél majd, s meglátogatunk párat. (Városháza, Cifra palota, Katona József színház, Ferences, barátok temploma, Zsinagóga, Kodály Intézet)
Közkívánatra a város szélén egy kávéra vagy teára betérhetünk a program végén.
– 4 óráig folytathatjuk az ismerkedést a várossal, mivel 5 órakor már haza kell indulnunk. Érkezés 20,30 körül.
Részvételi díj: 10.000 Ft.

Részletek

Dátum:
április 24.
Összeg:
10000 Forint

Szervező

Szent József Plébánia, Nagykanizsa
Telefon:
+3693787965
E-mail:
iroda@szentjozsefplebania.hu
Honlap:
www.szentjozsefplebania.hu

Helyszín

Kecskemét